Algemene voorwaarden.

Betalen
Voor workshops geldt dat de betaling – na akkoordbevinding van uw inschrijving – uiterlijk 14 dagen voor aanvang betaald te zijn via overboeking op mijn rekening. Dit i.v.m. de aankoop van eventuele materialen.

Voor workshops geldt dat bij annulering, binnen 7 dagen voor aanvang, wordt het lesgeld c.q.de aanbetaling niet meer geretourneerd. U mag wel iemand anders in uw plaats laten komen. Bij een eventuele annulering van onze kant wegens onvoldoende aanmeldingen wordt u uiterlijk 5 dagen van te voren op de hoogte gesteld en wordt uw inschrijfgeld teruggeboekt.

Annuleren
Als de docent niet in staat is om aanwezig te zijn (bijvoorbeeld door ziekte) zal de les in onderling overleg verplaatst worden naar een andere datum.

By Astrid schrijft u in op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Als blijkt dat een workshop of cursus vol is op de door u opgegeven datum bieden wij een alternatief aan.

Als u géén aanmeldings-email van ons heeft ontvangen dan bent u niet ingeschreven! Vraag het bij twijfel altijd even na.

By Astrid is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van diefstal, beschadiging van eigendommen of persoonlijke ongevallen op de cursuslocatie, noch voor de onkosten voortvloeiend uit annulering van de workshop of cursus, zoals mogelijke reis- of verblijfkosten.

Workshop bij jou thuis
Heeft u een groep bij elkaar van min. 3 personen, dan is het ook mogelijk om een workshop bij u thuis te geven.
Voorwaarden voor workshops bij u thuis of op locatie zijn:
•   u dient over voldoende werkruimte te beschikken voor de gekozen workshop
•   u bent woonachtig in Zuid- Limburg
•   u dient zelf voor drank (en eventueel een versnapering) te zorgen
•   als extra kosten worden de reiskosten van en naar uw locatie in rekening gebracht tegen € 0,19 per kilometer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een workshop bij u thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *